La frase feta “de mica a mica s’omple la pica” cobra sentit plenament quan parlem de la solidaritat dels clients d’Aquàrium del Ges.

La guardiola solidària d’Aquàrium del Ges s’omple amb els diners de la venta de bossetes de menjar pels peixos Koi que tenim al pati.

De mig euro en mig euro, hem tornat a recaptar 2000€ per poder construïr un pou a un poble de Senegal, que sumat als altres dos realitzats (any 2013 i any 2017) ja en són tres.

Aquest tercer pou s’ha construït de 40metres de profunditat i a diferència dels altres 2, en aquest s’hi ha adequat un dipòsit amb una bomba solar que fa pujar l’aigua del fons del pou fins a aquest dipòsit, fet que aporta varis beneficis, entre ells, el fet que han pogut tapar el pou de manera que les aigües no es puguin contaminar d’agents externs, com per exemple femtes d’animals, o ha permes que els vilatans es cansin molt menys a l’hora d’extreure l’aigua, tan pel consum com pel regadiu dels horts.

 

 

Veïnes del poble davant del dipòsit d’aigua del pou.

 

La financiació d’aquest pou ha estat conjunta amb una altra empresa, Aquàrium del Ges ha financiat el pou i l’altra empresa la col·locació de la placa solar i el dipòsit.

Estem MOLT CONTENTS i AGRAÏTS tan als nostres clients, com a CCONG que és l’encarregada de portar el projecte a terme i que ja porta varis anys demostrant-nos que fan molt bé la seva feina.